Behandling och skötselråd

Fransförlängning

När du gör en fransförlängning hos mig så får du inte bara längre, fylligare och böjda fransar. Du känner dig finare, fräschare och det bästa utav allt, du behöver inte använda någon mascara!


Det finns olika fransförlängningsmetoer och olika tekniker.
Jag jobbar med två olika, klassiska fransar och russian volume.
Klassiska fransar kallas också för singelfransar, då fäster man en separat lös-frans på en av kundens naturliga frans.
Slutresultatet beror mycket på hur många egna fransar du har.
Russian volume är en ny teknik som skapats i Ryssland. Med denna teknik kan man få ett fylligt resultat även om man inte har fylligt med naturliga fransar.

(Blanda inte ihop volym fransar med trebensfransar som är skadligt för dina fransar!!)

Jag lägger stor vikt på separeringstekniken så att dina egna fransar inte ska ta skada av förlängningen och resultatet ska se naturligt och fint ut.

När du letar efter en fransstylist välj noga, är stylisten inte noga med att separera fransarna blir naturliga fransar och extensionsfransar ihoplimmade. Då känns inte din förlängning bekväm, det kan klia och skava, ser inte naturligt ut och det är skadligt för dina naturliga fransar.

Inför behandlingen


När du kommer för att göra en fransförlängning så börjar vi alltid med att ha en konsultation. Vi utgår ifrån vilket resultat du vill ha, din ögonform och i vilket skick dina egna naturliga fransar är i.
Det finns fransar som passar alla. Jag har olika tjocklekar, olika längder och olika böjda former. Det finns 2 olika lim,
ett är semipermanent och har en hållbarhet upp till ca 4-6 veckor. Det andra limmet är anpassat för de som kan vara lite känsliga, hållbarhet upp till ca 2-3veckor. Ingredienserna som är i limmen är godkänt utav Läkemedelsverket.
När vi har kommit fram till vilka fransar och vilket lim som passar dig så rengör vi dina fransar och därefter får du lägga dig ner på en massagebänk.
Du kommer att blunda under hela behandlingstiden och det är inte helt omöjligt att man slumrar till.

Skötselråd


Fransförlängningen håller i ca 5 veckor, beroende på var de naturliga fransarna befinner sig i sin livscykel. En naturlig frans livscykel varar ca 2 månader, sedan faller den av naturligt och en ny frans växer ut. Vi tappar 1-2 fransar per dag (precis som vi tappar hårstrån från huvudet). Därför rekommenderas påfyllning var 3:e vecka för att undvika "luckor" förutsatt att du underhåller dem rätt enligt skötselråd.

  

Makeup:

Jag använder mig av märket FÄRG, som är en makeup med mycket pigment och som har en bra kvalitet.
Sminkningen anpassas utefter dina önskemål, din ansiktsform och färg.
Jag gör inte bara skönhets makeup utan även till maskerad/halloween. Då kan jag använda mig av special effect för att få de resultat du är ute efter.

 

Har du några frågor och funderingar tveka inte att höra av dig!

 

mgelogga.jpg

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)